Неначе нещодавно пролунав перший дзвоник, а вже й 20 днів навчання позаду. Школа, як велетенський корабель у бурхливому морі знань, розпочала своє плавання у новому навчальному році. Нелегким був перший місяць навчання для наймолодших школярів – першокласників. Вони потрапили у незвичайний галасливий шкільний світ. Але за місяць навчання трохи звикли до розпорядку, до уроків, вчителів…

                                                                  Любі діти! 
        Ви стали школярами. Ходите до школи. Вчитеся читати, писати, розв’язувати задачі… Уважно слухаєте пояснення вчителя на уроках. Стараєтесь сумлінно виконувати всі його вказівки та поради. 
     Але від довготривалого сидіння за партою часто болить спина, голова. Тоді дуже хочеться, щоб швидше пролунав дзвінок на перерву і можна було побігати, пострибати, повеселитися. 
     Ваше бажання цілком природне. Рух необхідний для повноцінного розвитку людського організму. Знайте, що біг, стрибки, рухливі ігри та забави на свіжому повітрі допомагають подолати розумову перевтому, зміцнюють здоров’я, поліпшують настрій. Для цього й існують у школі перерви між уроками.
      Втім, якщо вам більше до вподоби спокійні ігри — можете взятися до розгадування загадок, ребусів і т.д. 
            
                                     Учіться відпочивати весело і з користю

Коментарі