Підсумки ярмарку

9 жовтня у  нашій школі відбувся Осінній ярмарок.  Це  традиційний захід нашого закладу, який проходить щороку. Цьогорічний ярмарок  був чи не  наймасовішим  за всі роки його існування. Охочих поласувати смачною домашньою випічкою виявилось дуже багато. Це учні нашої школи, їхні батьки та друзі, вчителі. Дякуємо всім учням та батькам за активну участь!



09.10.2015 року у школі було проведено осінній ярмарок. Участь у заході прийняли учні та батьки всіх класів. Ярмарок видався пишним та багатим, столи ломились від товарів, а діти радували своїми талантами! Кожен клас мав творчо підійти до захисту та представлення свого столу. Право визначати переможців було надано комісії у такому складі: Пермякова В.М. - вчитель, соціальний педагог, Єременко Н.І. - представник від батьківського колективу Хлєбович Є., Мелен К. - учениці 10 та 11 класів. Проглянувши убранство столів та захист кожного класного колективу було вирішено розподілити місця таким чином: початкова школа І місце 1А, 1Б, 2А, 2Б, 3, 4; старша школа І місце - 10, 7Б, 7А, 9; ІІ місце - 5,6,8,11. Всі кошти зібрані на ярмарку (3422 грн.) підуть на встановлення м/п вікна у туалет (2 пов.).
12.10.2015 р. було підписано відповідний договір із фірмою, що надає послуги по встановленню металопластикових вікон, під час підписання договору були представники від шкільного активу - Мелен Ксенія та Зіброва Іванна.