День Збройних Сил України

Любі Нащі хлопчики!!!
Наш колектив дівочий хоче привітати 
Вас, хлопчики, з вашим славним святом. 
І прийміть у цей святковий час 
Цілу низку побажань від нас. 

Щоб бутерброд не падав маслом вниз, 
Приємний завжди щоб чекав сюрприз, 
Щоб зранку з тої лиш вставав ноги, 
Щоб не залазив ніколи у борги. 

Не хворів, а ще не сумував, 
Їв з апетитом, міцно спав, 
Менше у житті вам хвилюватись, 
Більше нам подобатись старатись!!!

6 грудня відзначають День української армії - професійне свято військових ЗСУ, мужніх захисників, які є бойовою потужністю нашої країни. Цього року це свято особливе, адже нині українським збройним силам виповнюється 25 років від дня підписання закону України «Про Збройні Сили України» у 1991 році.


Сьогодні українське військо налічує близько 250 тис. військовослужбовців. В структуру сучасних Збройних сил України входять різні війська, в тому числі сухопутні, військово-морські і повітряні. Кожен із нас має відзначати та шанувати День ЗСУ, адже це свято захисників державності, які ризикуючи своїм життям і здоров’ям забезпечують мир і порядок на українській землі. Особливо актуальними ці слова стають зараз, коли на сході і в українському Криму засів окупант, що мріє про повалення української державності. Коли молоді хлопці гинуть захищаючи свою рідну землю, коли матері та дружини з дітьми лишаються на самоті із своїм горем. Тож свято ЗСУ – це не просто свято, коли всі радіють незрозуміло чому, День ЗСУ – це День коли ми маємо віддати шану тим хто захищає країну, нашим військовим, а особливо учасникам АТО.

В останні 2 роки Україна здійснює реорганізацію, реформування та переосмислення принципів функціонування українського війська, згідно із запропонованою Міністерством оборони та затвердженої Кабінетом Міністрів Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» буде здійснено поступовий перехід на стандарти НАТО і створено професійну армію, в якій будуть служити за контрактом. А також впроваджується ряд інших змін в оборонній політиці країни.


Тож у цей день ми щиро вітаємо всіх військових України, та бажаємо їм сил, наснаги та перемоги!