Свято "Дай руку першокласнику"

04 листопада у приміщенні школи відбулось свято для учнів та батьків початкової школи "Дай руку першокласнику". На свято були запрошені майбутні першачки, діти, що наступного року мають піти до школи.

Учні 1-4 класів демонстрували свої таланти у різноманітних напрямках художньої самодіяльності, у хореографії, співі та театральному мистецтві. Серед представлених номерів були колективні танці, виступи вокального гуртка, бальні танці, повчальна театралізована вистава "Колобок". Протягом концерту дітей супроводжували ведучі та казкові герої, які розповіли майбутнім першачкам чому так важливо старанно навчатися, та для чого потрібна школа і вчителі, познайомили гостей із нашою школою. Дитячі виступи справили надзвичайно приємне враження на присутніх глядачів, емоційність, виразність та експресія захоплювали і дорослих і малечу.

Дякуємо всім учасникам, батькам та вчителям за надзвичайне свято творчості і таланту! Свято насправді вдалося, дякуємо учням 10, 9-А та 8 класів за допомогу у проведенні свята.