День Святого Миколая у школі

День святого Миколая - бажане свято для всіх дітей. Напередодні свята малюки пишуть йому листи з побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть на вікно, просячи передусім здоров'я собі та батькам. У переддень свята діти згадують всі свої добрі та злі вчинки і зважують, яких більше. Ввічливі і чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - різочку.

У деяких країнах вважають, що до дітей святий Миколай приходить не один, а із свитою. До неї входять двоє янголят, які повинні інформувати покровителя про слухняних дітей, і двоє чортиків, які розкажуть Св. Миколаю про всі витівки малюків.

Сьогодні Св. Миколай завітав і у нашу школу залишивши свої подарунки слухняним діткам. Нажаль, декому дісталась різочка, як натяк, що треба переглянути деякі аспекти своєї поведінки. Разом з Миколаєм школу відвідала його свита "маленьких янголят", що вчаться співу у шкільному вокальному гуртку "Радість" (кер. Джиоєва О. А., вчитель музики), які заспівали для учнів початкової школи та своїх батьків пісню про Св. Миколая "Нічка-чарівничка".

День Св. Миколая 19.12.17