“Я сортую з “Чистим містом”

Вже протягом двох років наша школа співпрацює з заготівельно-переробним підприємством «Чисте місто», що запровадило для шкіл міста еколого-просвітницьку акцію “Я сортую з “Чистим містом”. В рамках акції у школі було проведено презентацію, де учні познайомились з важливими фактами, що яскраво доводять користь вторинної переробки сировини, як для світу в цілому так і для здоров’я кожної окремої людини. Дітям розповіли про правила сортування, про те, які відходи підлягають переробці, а які ні, наочно показали етапи переробки скла, макулатури, пластику, металу та навели приклади вже готових виробів з зазначеної сировини, які щодня приносять користь тисячам людей.
15 листопада у світі відзначали Всесвітній день переробки вторинної сировини, тому саме у цей день до школи завітала Костіна Ольга Павлівна – спеціаліст зі зв’язків з громадськістю ЗПП “Чисте місто”. Ольга Павлівна похвалила учнів школи за активну участь у акції, повідомивши, що КЗШ №37 є однією з 5-ти шкіл міста, що найактивніше брали участь у акції, здаючи сировину для переробки, заробляючи при цьому кошти на потреби школи. За активну позицію учні школи отримали подарунок – новенький тенісний стіл, що дозволить цікавіше, здоровіше і змістовніше проводити перерви та дозвілля.
Дякуємо всім учням і батькам за участь у акції, та наголошуємо, що акція не закінчується, адже нинішні діти – це люди нової генерації, які з дитинства повинні мати корисні звички, однією з яких має бути сортування та переробка відходів. Адже рівень забрудненості навколишнього середовища прямопропорційно впливає на здоров’я людей і стан живої природи, тож дбаючи про природу та екологію ми дбаємо і про себе!
Фотоальбом: https://flic.kr/s/aHskJrt4R8