Десятий день роботи табору "Берізка"

14 червня у ТТВ ”Берізка” відбувся День рукоділля та художньої майстерності. Про грані рукотворного мистецтва нам розповідали керівники гуртків КПНЗ “Центр дитячої та юнацької творчості “Терноцвіт”, дітям запропонували декілька майстер-класів на будь-який смак: декупажна техніка декорування побутових речей, плетіння дитячих іграшку з ниток, техніка бісероплетіння і основи хореографічної майстерності хіп-хопу та брейк-дансу.

Вихованці 5,6 та 7 загонів розподілились за вподобаннями, обравши один з трьох майстер-класів. Одні зайнялися декоруванням диска у техніці декупаж на чолі з Лоташ Р.А, частина вихованців табору плели з ниток чарівних пташок під керівництвом Приходько К.В., а інші створювали чарівні вироби з бісеру разом з Андрейченко Ю.В. Всі були захоплені процесом, з цікавістю і азартом діяли, тому отримали прекрасні результати своєї рукотворної праці.

Після обідньої паузи дітям запропонували взяти участь у квест-змаганнях «Загадки літа» та естафетах «Зоологічні перегони». У квест-змаганнях «Загадки літа» команди мали проявити кмітливість, дисциплінованість та згуртованість, перемогу вибороли команди 7 і 8 загонів. А в естафетах «Зоологічні перегони» для перемоги треба було бути швидкими, вправними та веселими, найкраще це вийшло у представників 6 і 7 загонів.

Фотоальбом: https://flic.kr/s/aHsmEiy2ME
Десятий день роботи табору “Берізка”, 5 загін, 14.06.19