Новорічна подорож до Києва

       Ви бачили головну ялинку країни? А ми бачили. 26 грудня учні нашого класу відвідали столицю нашої країни - Київ. Зустрів нас маленький дощик, та це нас не злякало. Добре поснідавши, ми були готові до пригод. Біля вокзалу нас чекав автобус, який привіз нас до чарівної фабрики, де виготовляють ялинкові прикраси. На цій фабриці у с. Клавдієво-Тарасове ми поринули у світ казки. На власні очі побачили, як з гарячого та, як виявилося, м'якого скла видувають іграшки різної форми, потім фарбують. А лише потім майстрині їх розмальовують. Ви тільки уявіть, кожну іграшку майстриня розписує вручну. Ми теж долучилися до процесу творчості: на майстер-класі ми розфарбували іграшку з символом року - мишею. Тепер на ялинці у кожного з нас буде власноруч розписана іграшка.
     Пообідавши, набравшись сил, ми вирушили на оглядову екскурсію по Києву. Софія Київська, Золоті Ворота, Михайлівський Золотоверхий, майдан Незалежності - без цих місць неможливо уявити столицю нашої країни.
    Наступним місцем нашої екскурсії був Музей води. На чарівному ліфті ми спустилися до підземних надр нашої планети. Дізналися, як з'явилася вода на планеті, як її очищують, пояснили, як економити воду, а ще кожен з нас зміг загадати бажання у чарівній бульбашці.
А от опинитися у царстві риб, у тунелі-акваріумі, де над головою та з усіх сторін плавають різноманітні риби, черепахи - це можливо у "Океанаріумі". Пангасіус, піраньї, марліни, риба-клоун, крокодили, а також чарівна золота рибка - все це ми побачили на власні очі.
      За день ми так втомилися, що ввечері, підкріпившись, бажали лише одного - швидше опинитися в потязі, щоб поділитися враженнями з друзями та батьками.

Новорічна подорож 6-А до Києва, 26.12.19