Лідерська «OSCAR PARTY»-2020

Вже стало доброю традицією збиратися лідерам районної спілки дитячих об’єднань «Терноцвіт» напередодні свят, для того щоб в неформальній обстановці поспілкуватись, обмінятись цікавим лайфхаками, прокачати свої лідерські вміння та звісно ж весело провести час в колі однодумців.
Саме тому, чудового весняного дня 04.03.2020 в стінах центру дитячо-юнацької творчості «Терноцвіт» районна спілка дитячих об’єднань «Терноцвіт» запросила своїх лідерів на вечірку «OSCAR PARTY».
Все було по-справжньому, вхідні квитки, червона доріжка, зіркові пари, знамениті гості та найпрестижніша нагорода OSCAR! А головне, що вечірка «Лідерська «OSCAR PARTY» стала неймовірною подорожжю в країну КІНО, де панували чарівна магія кіномистецтва, бурхливі овації, вогник в очах героїв, відчуття глибокого задоволення та безмежної радості…
        На лідерській вечірці були присутні лідери КЗШ №37 – Соколова Тетяна (7 клас) та Сергієнко Юлія (6-А клас), дівчата приготували образ з мультфільму «По дороге с облаками» та підготували «Знайомку», «Веселу розминку» й «Вітання з жіночим святом». Захід вдався на славу, дякуємо організаторам за файне «OSCAR PARTY»-2020!