«Зроби щось на благо інших, навіть якщо тобі це незручно»

 23 лютого проводиться День «Зроби щось на благо інших, навіть якщо тобі це незручно». Дата на 2022 рік. Відзначається щорічно у четверте середу лютого. Ці лютневі заходи у третьої декаді місяця мають традиційний щорічний характер.

Подія 23 лютого - День «Зроби щось на благо інших, навіть якщо тобі це незручно»
Якщо незнайомець пропустив вас у черзі в супермаркеті раніше за себе, відкрив вам двері, поступився місцем або просто побажав доброго дня, то, ймовірно, це четверта середа лютого і День «Зроби щось на благо інших, навіть якщо тобі це незручно».
Цей незвичайний особливий день був створений у 2006 році пані Джулі Томпсон, консультантом з навколишнього середовища у Форт-Сіті, Лодердейл у Флориді. Ідея свята полягала в тому, щоб дати людям зрозуміти, як невелика допомога комусь може мати велике значення у житті інших. І так, це може завдати вам деякі незручності. Можливо, вам доведеться пожертвувати невеликим комфортом, часом чи енергією. Але будь-хто, хто практикував бути більш уважним до інших, погодиться, що це того варте. Мітч Альбом сказав: «Жертовність – це частина життя. Це повинно бути. Це не те, що можна шкодувати. Є до чого прагнути".
Один добрий вчинок по відношенню до абсолютно незнайомих людей не тільки допоможе незнайомцеві відчути себе добре, але й зробить вас щасливими та задоволеними.
Використовуйте цей день як можливість уявити себе в кращому світлі, роблячи правильно, підтримуючи позитивні дії інших, ввічливо водячи машину, позитивно впливаючи своїми словами та діями.
Роблячи чийсь день кращим, можна зробити весь світ трохи кращим!

Коментарі