Закуплено ліки для криворізьких захисників


 

🙏Висловлюємо щире захоплення вашою активною громадянською позицією, ДЯКУЄМО за те, що взяли участь у запропонованій адміністрацією КЗОШ №37 волонтерській ініціативі зі збору коштів на купівлю найнеобхідніших ліків для криворізьких ЗАХИСНИКІВ.

💬Повідомляємо, що за підсумками проведення волонтерської акції, завдяки КОЖНОМУ з ВАС було зібрано близько 40 тисяч гривень. Всі зібрані кошти було витрачено на купівлю ліків та медпрепаратів, які зараз так потрібні нашим мужнім героям. До слова, підбір ліків і комплектація індивідуальних аптечок для воїнів здійснювався у тісній взаємодії з професійними лікарями та волонтерами-провізорами, які 100% знають, що нині потрібно на передових позиціях оборони міста.

👉Було закуплено велику кількість антивірусних, жарознижуючих, знеболювальних, кровоспинних препаратів, бинти, шприци, антибіотики, предмети військової медицини та інші препарати. Частину ліків було упаковано в персональні аптечки та разом з короткою інструкцією, де вказано в яких випадках використовувати той чи інший препарат, і було передано з рук у руки криворізьким військовим. Другу частину препаратів, було передано професійним медикам, що працюють з нашими бійцями у лікарнях і польових госпіталях, де ці медзасоби використають з максимальною користю, при дотриманні всіх медичних вимог.

✊Разом – ми сила! 💪Разом до ПЕРЕМОГИ!

Коментарі